pijl

Behandelingen

Energetische behandelingen dragen bij om ruimte te creëren, om te mogen ontvangen en om lichter te leven. Zo kan je weer meer vreugde ervaren. Je hebt alles wat je nodig hebt namelijk al in je, je mag alleen weer terug in je kracht komen. 1 sessie heeft al een groot effect, maar meerdere sessies zijn vaak wel aan te raden. 

Magnetiseren

Magnetiseren wordt ook wel energetisch lichaamswerk genoemd. Het is bedoeld om klachten van het fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichaam te verhelpen.

Magnetiseren is het geven van onvoorwaardelijke liefde in de vorm van energie.

Lees verder

Access Bars

De Bars zijn 32 punten op het hoofd die verbonden zijn aan energiebanen in het lichaam. Deze energiebanen bevatten een lading. Het is een techniek om mensen te helpen om op een andere manier te gaan functioneren om meer in je eigen kracht te komen en jezelf te voorzien van meer mogelijkheden en verandering.

Lees verder

Hypnotherapie

Hypnotherapie en hypnose werken met het onderbewuste. In je onderbewuste kan je al je patronen, overtuigingen en gedragingen vinden. Door middel van hypnose kan je dit verkennen en onderliggende problemen aanpakken.

Lees verder