pijl

Wat is Magnetiseren?

Magnetiseren wordt ook wel energetisch lichaamswerk genoemd. Het is bedoeld om klachten van het fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichaam te verhelpen. We werken niet alleen aan je huidige klacht, maar besteden ook aandacht aan de onderliggende patronen, die de klacht veroorzaken. Magnetiseren helpt je om die onbewuste patronen los te laten, zodat je weer in contact komt met je levensenergie, je essentie, je kracht en je kwaliteiten. 

Het werkt gelaagd; bij iedere behandeling kom je in een andere energielaag, waar verstoringen kunnen zitten. Elke keer kunnen we een stukje dieper gaan, want er zijn vaak veel zaken op te ruimen, voor je bij de oorspronkelijke blokkade aankomt. Je schoont daardoor ook blokkades op, die in de toekomst klachten zouden kunnen veroorzaken.

Door het opruimen van blokkades op bijvoorbeeld emotioneel gebied, wordt de balans hersteld tussen lichaam, geest en ziel. Die balans kan zich op verschillende manieren uiten. Je gaat weer lekker in je vel zitten en dingen vallen op hun plek. Dan kan duidelijk worden, wat je lichaam te vertellen heeft en kunnen klachten verminderen of verdwijnen. Tegelijkertijd zorgen de behandelingen er soms voor, dat je actief veranderingen in je leven gaat doorvoeren en dichter bij jezelf komt. Magnetiseren helpt om meer vanuit je hart te gaan leven. 

 

 
 

                                                               magnetiseur zwolle  MG 9101

Maak een afspraak

Contact opnemen is altijd vrijblijvend.

 

De magnetiseur verwijdert blokkades (dit is negatieve energie) uit de aura en andere energiesystemen en brengt vervolgens positieve energie, door middel van het visualiseren van kleuren, in. Zo worden de blokkades opgeruimd. En gaat de energie weer stromen waardoor je lichaam weer positief gevoed wordt.

Deze energie is overal om ons heen. Het hele universum is gevuld met deze energie en alles om ons heen straalt die energie uit. Dezelfde energie vind je ook in het menselijk lichaam, de aura en de andere energieniveaus van ons bestaan. Met deze universele energie kan je uitermate goed het menselijk lichaam en de energetische niveaus ervan helen.

magnetiseur zwolle  MG 9126

Blokkades ontstaan door negatieve ervaringen in je leven. Of zelfs door trauma’s uit vorige levens. Het zijn obstakels, onverwerkte problemen, ingesleten patronen of gevoelens van fysieke of geestelijke pijn. Blokkades vind je in alle energiecentra in en om je lichaam, zoals de aura en de chakra’s. Sommige blokkades uiten zich door pijnklachten, vermoeidheid of ziekte. Andere blokkades daarentegen geven je een gevoel van onbehagen of onzekerheid of merk je helemaal niet op. Vaak zijn blokkades al jaren in je energieveld aanwezig, zonder dat je er weet van hebt. Deze blokkades komen pas vaak jaren later aan het licht, als je daadwerkelijk ziek wordt of klachten krijgt. Door het opruimen van blokkades ga je je veel beter, positiever en energieker voelen. En zo krijg je de regie over je eigen leven weer terug.

Ik behandel intuïtief door te weten, te zien en te voelen. Na 3 behandelingen merk je vaak al of magnetiseren bij jou effect heeft. Hierna kunnen we bespreken of meer behandelingen nodig zijn.

Tijdens de behandeling raak ik je eigenlijk niet aan, maar houd ik mijn handen boven je lichaam. Je kunt warmte, koude, druk of bijvoorbeeld wel tintelingen voelen. Ook het waarnemen van kleuren achter de ogen komt veel voor. Er kunnen ook emoties bij je loskomen. Dit komt door de wisseling van energie. Het voelen ervan is echter geen voorwaarde voor een effectieve behandeling. Iedereen reageert namelijk anders. Wel ervaart eenieder de behandeling als ontspannend, en voel je je na verloop van tijd ook beter.

Door het magnetiseren wordt het zelfherstellend vermogen van je lichaam geactiveerd. Het bevordert de innerlijke rust en verbetert de kwaliteit van leven.

Maak een afspraak

Contact opnemen is altijd vrijblijvend.

 

Veelgestelde vragen over Magnetiseren

Magnetiseren hoe doe je dat?

Door op zoek te gaan naar blokkades in de energiesystemen met de handen. Hierbij word je niet aangeraakt, maar zweven de handen in de auralagen. Dit wordt intuïtief gedaan.

Je ligt op een behandeltafel en de magnetiseur voelt intuïtief in je energiesystemen wat er speelt op een dieper niveau. Om zo  te luisteren naar de boodschappen die je lichaam je geeft.
 

Hoe werkt magnetiseren?

Op emotioneel, psychisch, mentaal en spiritueel niveau kan het lichaam zich gaan ontladen van negatieve energie en daardoor diep ontspannen. Het maakt vastgezette energie los, heft blokkades op en zo kan de energie vrij stromen.
 
Het is het loslaten van onbewuste patronen, zodat je weer in contact kan komen met je levensenergie, je essentie, je kracht en kwaliteiten. Het werkt gelaagd, bij iedere behandeling kom je in een andere energielaag waar verstoringen zitten. Een behandeling werkt nog weken tot maanden na.
 

Magnetiseren wat is dat?

Het opruimen van blokkades in het energieveld en de energiesystemen, waardoor het lichaam en de geest weer gevoed wordt met positieve energie en het zelfgenezend vermogen wordt ondersteund.
 
Is ook wel energetisch lichaamswerk. Het herstellen van de verbinding tussen je denken, je voelen en je intuïtief weten.
 

Hoe moet je magnetiseren?

Iedere magnetiseur behandelt op zijn eigen manier. Vaak gebeurt het met de handen, door te voelen. Maar er zijn ook therapeuten die helderhorend of helderziend zijn.
 

Hoe leer ik magnetiseren?

Sommige magnetiseurs doen het altijd al, zonder dat ze weten dat ze magnetiseren. Ze voelen dat er energie uit hun handen stroomt en dat mensen zich daar beter door gaan voelen. Magnetiseren leer je door het veel te doen. Verder is het handig wanneer je goed kan aarden/gronden zodat je zelf geen hinder hebt van de negatieve energie van een ander. Ook is het belangrijk dat je erin gelooft, dat het werkt. Het is ook goed wanneer je al veel blokkades bij jezelf hebt opgeruimd, zodat je goed kan onderscheiden welke blokkade van wie is, zodat je je volledig kan richten op de ander.  Daarnaast nog kennis van een opleiding natuurlijk.
 

Hoe kan ik magnetiseren?

Je kunt iedereen magnetiseren, wanneer je er voor openstaat. Wel is het van belang dat je goed kan voelen en je kan verbinden met de energie van een ander. Dat je (hoog)gevoelig bent dus.
 

Hoe moet ik magnetiseren?

Er is niet echt een regel voor, ieder doet het op zijn eigen manier. Het kan zelfs op afstand.
 

is magnetiseren gevaarlijk?

Nee, magnetiseren is het geven van onvoorwaardelijke liefde in de vorm van energie.
 

Is magnetiseren een gave?

Nee, iedereen kan leren magnetiseren.
 

wat doet magnetiseren met je?

Tijdens de behandeling: Soms kun je de energie voelen, warmte of koude voelen, tintelingen of trilingen, een drukkend gevoel of juist ruimte krijgen ergens. Vaak zie je kleuren achter je ogen. Het werkt enorm ontspannend.
Na de behandeling: soms fysieke reacties i.v.m. het loslaten van onbewuste patronen en energie: moeheid, spierpijn, hoofdpijn, licht gevoel in hoofd, misselijkheid, trillen, huilbui, koud gevoel.
Op termijn: Je voelt je opgeruimder en positiever, er ontstaat meer ruimte, innerlijke rust en balans. Fysieke klachten verminderen of verdwijnen.
 

Wat betekent magnetiseren?

Is een alternatieve geneeswijze. Heette eerst het mesmerisme, van Franz Anton Mesmer. Hij gaf energie door aan mensen en dieren  en werkte ook met magneten, vandaar magnetiseren. Nu wordt ermee bedoeld het geven van universele energie, uit de bron, meestal m.b.v. de handen.
 

Wat houdt magnetiseren in?

Het verhelpen van fysieke en psychische klachten, waarbij er vooral gekeken wordt naar waar de klacht een gevolg van is. De innerlijke balans herstellen, de balans tussen lichaam, geest en ziel.